KEUZES..... ken jezelf, wees jezelf!!

KEUZES..... ken jezelf, wees jezelf!!

Leer hoe je makkelijk(er) keuzes maakt, en meer tijd & energie hebt om te doen wat je graag wilt!


Van hoofd naar hart....

KeuzesPosted by Cynthia Siegers Thu, December 09, 2010 00:28
Hallo lieve mensen,


Dromen, durven, doen... qua bloggen is dat niet veel verder gekomen dan die ene keer. gelukkig is mijn leven verder gegaan smiley.

Vandaag keek ik naar een video, van Kiesha "little grandmother'. Tot vandaag had ik nooit van haar gehoord. Maar na het zien van deze video, was ik zo geraakt. Dit is zo waar, en met zoveel liefde en simpelheid doorgegeven door Kiesha, hartverwarmend & ontroerend. Klik op deze link. Duurt 25 minuten maar zeer de moeite waard dus!

http://vimeo.com/16812713

(ik ben dan weer niet zo onderlegd, dat ik het filmpje gelijk toe kan voegen.... al doende leert men, volgende keer?? smiley )

Na deze inspirerende video, ging ik op zoek naar meer Keisha, dit veel kortere filmpje, raakte me zelfs nog meer. Dus leef je in de moderne wereld, en heb je geen tijd om 25 minuten te besteden (ik had eerlijk gezegd ook bijna niet gekeken, mijn vinger ging al naar "verwijderen", de afzender en mijn intuitie zorgde dat ik het niet deed). Dank je Conny!

Kijk deze dus ook, of deze ZEKER:En kijk eens hoe snel ik leer! Het is gelukt.

Bloggen is delen, delen met meer, delen met de wereld, dus graag deel ik dit met jullie. En ik hoop dat jullie dit weer delen met anderen. Op naar een mooiere wereld, leven vanuit je hart. The great I AM, of leven vanuit je ware zelf. Werkelijk herinneren wie je bent. Leven vanuit jezelf, werkelijk bijdragen en doen wat je bij te dragen hebt...ten volle in de wereld staan, ten volle liefde zijn.

Hoe makkelijk en moeilijk is dat tegelijkertijd. Soms gaat het als vanzelf... en soms lijk ik niet uit dat hoofd van mij te kunnen komen. Of maar weinig liefde te vertonen, als ik me weer eens irriteer dat mijn vriend voor de zoveelste keer mijn oplader van mijn mobiel heeft meegenomen voor een paar dagen op reis. (allebei werkend voor KLM, is dat heus niet altijd met de mantel der liefde te bedekken).

Stapje voor stapje, elke dag 1, doe je mee?

Een oude spreuk van Seneca, levend 65 na Christus (stond de mens toen nog dichter bij wijsheid?) ving ooit mijn aandacht:


Niet hoe lang je leeft is belangrijk, maar hoe goed je leeft!


Mijn hond Cenna, heeft haar naam te danken aan deze spreuk, waar 3 jaar geleden mijn blik op viel. Ik zag deze spreuk in een glas-en-lood-raam, in een oud kasteel of klooster (inmiddels in gebruik als hotel). Al snap ik dat het voor een lezer van mijn blog moeilijk te herleiden zal zijn hoe Seneca, Cenna werd. Dat is weer een heel ander verhaal, wat ik je zal besparen. Elke dag geniet ik van haar, van Cenna, haar liefde, haar zijn. Vandaag door Keisha kwam de spreuk weer in mijn herinnering. En vooral hoe belangrijk LIEFDE is, LIEF IS.... I am that I am. Zijn we dat niet allemaal?!

Love, Cyn

En mocht het weer een jaar duren voordat ik blog, wens ik jullie nu alvast hele fijne dagen met elkaar en vooral een heel liefdevol & gezond 2011!!


LET YOUR INNERFLOWER OUT!!
  • Comments(1)//blog.innerflower.nl/#post1