KEUZES..... ken jezelf, wees jezelf!!

KEUZES..... ken jezelf, wees jezelf!!

Leer hoe je makkelijk(er) keuzes maakt, en meer tijd & energie hebt om te doen wat je graag wilt!


Duidelijk zijn... kiezen

KeuzesPosted by Cynthia Siegers Thu, January 14, 2010 19:19

Lieve mensen,

Voor alles een eerste keer. Zo ook voor bloggen. Enige tijd geleden, had ik al de keus gemaakt om een blog te maken. Niet alleen mijn drukke praktijk en het schrijven van mijn afstudeer-scriptie, zorgde ervoor dat ik aan het posten nog niet begonnen was. Schrijven is een vak apart. Vroeger schreef ik veel in mijn dagboek, maar daarvan was ik, als het goed is, de enige schrijver & lezer smiley. Dromen, durven.. doen. Dus hier ben ik dan.


Van het weekend had ik een mooie ervaring, als handanalist, ik was uitgenodigd om handen te lezen op een goed georganiseerd bedrijfsfeest, ik was ingehuurd door Marian van Noort : www.theatervandewaarheid.nl  . 

Handen lezen is voor mij een serieuze aangelegenheid, graag in de schijnwerpers, deze wetenschap , maar niet in het "oude daglicht" van toekomstvoorspellers etc. Dus toen Marian mij een tijdje geleden benaderde, was ik duidelijk geweest, alleen als mezelf, en anders niet. Ze zei nog; "het maakt niet uit hoe je de boodschap brengt, als je hem maar brengt". 

Voor mij maakt het wel uit, geen tenten, heksenjurken of glazenbollen. Marian had mijn boodschap goed begrepen.... en zo belandde ik dus, in mijn eigen feestelijke outfit, op dat schitterende feest, met als thema "it's written in the stars", met oh zoveel schitterende mensen... Boeiend om te ervaren dat je in 5-10 minuten de essentie van iemands leven kan terug geven, inclusief kwaliteiten en blokkades (de 1 meer dan de ander). 

Zo anders dan in mijn praktijk, waar ik 1 tot 1 1/2 uur de tijd neem, of van de transpersoonlijke therapiesessies nog niet te spreken. Geen band, niet honderden mensen, maar 1 of 2, geen tarotlezer, koffiedikkijker of aura-fotografen op een paar meter afstand. Een mooi spektakel van kleurrijke mensen (en het was bovendien een ICT-bedrijf smiley). 

Voor mij was het een boeiende, groeiende & feestelijke avond. Voor het eerst zo'n evenement, absoluut voor herhaling vatbaar. Wie weet is bloggen dat ook. Geniet, waar dan ook ter wereld, en maak heldere keuzes vanuit je hart & visie.

Hoe je dat moet doen... lees daar in mijn volgende blogs meer over. Of bel: -06-24114080 en geef jezelf of een ander een handlees- of transpersoonlijk-consult kado.

Liefs, Cyn


People, let life flow... let your innerflower out!!PS en helemaal leuk toen ik vanmorgen ook nog eens deze reactie van Marian kreeg, al geloof ik dat de intentie van je keus en inzet belangrijker is dan het resultaat, is het toch leuk het volgende te lezen smiley:


Ladies,

We hebben VET gescoord, afgelopen zaterdag.

Bijgaand wat quotes uit het klanttevredenheids-onderzoekje:

-  Zeer flexibel in plaatsing, goed eigen initiatief genomen (o.a. toen bleek dat koffiedik 1 op 1 toch niet zo leuk was….).

-  Contact vanuit jullie allen richting de gasten was open en zeer professioneel.

-  Aantrekkingskracht was zelfs hoger dan tevoren door ons ingeschat. Hier en daar wordt gedacht dat het Theater van de Waarheid een te grote rol tijdens de avond  heeft gespeeld..smiley De reacties die wij terug hebben gekregen zijn louter positief.

Al met al een zeer geslaagde avond waarvoor ik jou en je team zeer erkentelijk ben!


Nou, die veren steken we in onze bevallige achtersten, toch?

Ben jullie DANKBAAR!!!


Tot een volgende geweldige avond,


Met waarlijke groet,

Theater van de Waarheid  • Comments(0)//blog.innerflower.nl/#post0